Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suda boğulmak

Rüyada çamurlu suda boğulmak

Rüyada çamurlu suda boğulmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, spora başlayacağına yorulur.

Rüyada çamurlu suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Rüyada çamurlu suda boğulmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak gergin olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments