Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmuş kedi görmek

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, zaaflarına kapılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kazancının çok düşeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş kedi gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek bereketin ve verimin geleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eşinin suda boğulmak ortaklı işlere girileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments