Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada oğlunu suda boğulurken gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek ancak yılmayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suda boğulmak parasının azalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil suda boğulmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments