Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek bununla yüceleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada suda boğulan bebek görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek parasız günler geçireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, ne yöne gideceğine delalettir.

Rüyada berrak suda boğulmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments