Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından suda boğulmak

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisi paralayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suda boğulmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak gönül yaralarının iyileşeceği, mevcut konforunun da devam edeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, borçlarının da kapanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments