Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, esenleyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda boğulmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, başarı kazanılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments