Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu su süpürmek

Rüyada çamurlu su süpürmek

Rüyada çamurlu su süpürmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu su süpürmek gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek gerekirse özür dileneceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu su süpürmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamuru süpürmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur süpürmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kirli suyu süpürmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyu süpürmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suları süpürmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments