Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur süpürmek

Rüyada çamur süpürmek

Rüyada çamur süpürmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada çamur süpürmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Rüyada çamur süpürmek başının hiç dara düşmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çamurlu su süpürmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada çamuru süpürmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kafasının rahat olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar süpürdüğünü görmek müşterilerinin çoğalacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek maddi kolaylığa ulaşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çevreyi süpürmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada duvar süpürmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments