Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suyu süpürmek

Rüyada çamurlu suyu süpürmek

Rüyada çamurlu suyu süpürmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, işlerindeki karın artacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu su süpürmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur süpürmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, dinç kalacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çamuru süpürmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zenginliğinin artacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu süpürmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada suları süpürmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada su süpürmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyu süpürmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments