Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamuru süpürmek

Rüyada çamuru süpürmek

Rüyada çamuru süpürmek huzur içinde yatacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada çamuru süpürmek gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada çamurlu su süpürmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamur süpürmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamuru süpürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada yün süpürmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek çok sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi yer süpürmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulur.

Rüyada çöpleri süpürmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments