Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyle su süpürmek

Rüyada süpürgeyle su süpürmek

Rüyada süpürgeyle su süpürmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kısmetinin açılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sorunlar altında ezileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalettir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments