Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyu süpürmek

Rüyada kirli suyu süpürmek

Rüyada kirli suyu süpürmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada kirli su süpürmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kirli suyu süpürmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada kirli yeri süpürmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli halı süpürmek yaşamına renk geleceğine, yeni işlere atılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada yağmur suyu süpürmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek dertlerine derman arayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyu süpürmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Rüyada suları süpürmek tartışmalı durumların sona ereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments