Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suları süpürmek

Rüyada suları süpürmek

Rüyada suları süpürmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, süzüleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suları süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Rüyada suları süpürmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu su süpürmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada su süpürmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulur.

Rüyada kirli suyu süpürmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyu süpürmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kirli su süpürmek hataların düzeltileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada yağmur suyu süpürmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments