Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu süpürmek

Rüyada yağmur suyu süpürmek

Rüyada yağmur suyu süpürmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yağmur suyu süpürmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suyu süpürmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada suyu süpürmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada su süpürmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su süpürmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suları süpürmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu su süpürmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments