Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu su birikintisi görmek

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu su birikintisi gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada su birikintisi görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yerde su birikintisi görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisinden atlamak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük adımlar atılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde su birikintisi görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolda su birikintisi görmek büyük bir adım atılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments