Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisinden atlamak

Rüyada su birikintisinden atlamak

Rüyada su birikintisinden atlamak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada su birikintisinden atlamak gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada su birikintisinden atlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük su birikintisi görmek günahkâr olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada küçük su birikintisi görmek gelirin tükeneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek yapılan ortaklıkların bozulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada birikinti su görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada evde su birikintisi görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisine girmek gam ve keder çekmeyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments