Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda su birikintisi görmek

Rüyada yolda su birikintisi görmek

Rüyada yolda su birikintisi görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda su birikintisi gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Rüyada yolda su birikintisi görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük su birikintisi görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, eşlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek bunu şeref sayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisi görmek kendisini işine vereceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada birikinti su görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek büyük paralar kazanılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisine girmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments