Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde su birikintisi görmek

Rüyada yerde su birikintisi görmek

Rüyada yerde su birikintisi görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yerde su birikintisi gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada yerde su birikintisi görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yardımda bulunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden atlamak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada derin su birikintisi görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su birikintisine düşmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su birikintisi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yürümek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada su birikintisine girmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, mevlit okutacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments