Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisi görmek

Rüyada su birikintisi görmek

Rüyada su birikintisi görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ferah bir eve geçileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, solan yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada su birikintisi gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, küslükleri bitireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisi görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek borçlanıp, hasta olacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kazancını katbekat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisine düşmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments