Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur ellemek

Rüyada çamur ellemek

Rüyada çamur ellemek ömrünün de uzun olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, makamının yükseleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur ellemek gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada çamur ellemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada çamuru ellemek huzur dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına delalettir.

Rüyada kabeyi ellemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dışkısını ellemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağı ellemek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gögüs ellemek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına inanılır.

Rüyada çiş ellemek mal ve para biriktireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi bokunu ellemek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments