Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bokunu ellemek

Rüyada kendi bokunu ellemek

Rüyada kendi bokunu ellemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işarettir.

Rüyada kendi bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada hayvan boku ellemek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu ellemek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada inek boku ellemek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada bokunu ellemek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, arzularının yerine geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada insan dışkısı ellemek işlerin de yolunda gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine tabir olunur.

Rüyada ayak ellemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada fareye ellemek işlerin bozulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada köpek ellemek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments