Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkısını ellemek

Rüyada kendi dışkısını ellemek

Rüyada kendi dışkısını ellemek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, zengin bir hayat süreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını ellemek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kendi dışkısını ellemek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işarettir.

Rüyada insan dışkısı ellemek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı ellemek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada fareye ellemek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada silah ellemek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada göğsüne ellemek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments