Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gögüs ellemek

Rüyada gögüs ellemek

Rüyada gögüs ellemek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gögüs ellemek gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada saç ellemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Rüyada para ellemek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest ellemek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiğ et ellemek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağını ellemek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada fare ellemek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi ellemek zararların üst üste geleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kakaya ellemek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments