Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bacağı ellemek

Rüyada kadın bacağı ellemek

Rüyada kadın bacağı ellemek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın bacağı ellemek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kadın bacağı ellemek ruhunun dinleneceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın bacağını ellemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bacak ellemek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret eder.

Rüyada kadın memesine ellemek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsü ellemek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada kadını ellemek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını ellemek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsünü ellemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments