Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi ellemek

Rüyada kabeyi ellemek

Rüyada kabeyi ellemek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi ellemek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada kabeyi ellemek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanı ellemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölüye ellemek rahat edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağını ellemek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada ama ellemek ticaret hayatını ilerleteceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek ellemek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada böcek ellemek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ellemek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments