Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur atıldığını görmek

Rüyada çamur atıldığını görmek

Rüyada çamur atıldığını görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamur atıldığını gördüyseniz:

  • Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz.

Rüyada çamur atıldığını görmek alim ve bilge insan olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada el bombası atıldığını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine ok atıldığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada köprüden atılmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşe atıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret eder.

Rüyada su atıldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada ok atıldığını görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments