Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su atıldığını görmek

Rüyada su atıldığını görmek

Rüyada su atıldığını görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Rüyada su atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada suya atıldığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su atıldığını görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada dikiş atıldığını görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Rüyada kendine iftira atıldığını görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden atılmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada havuza atılmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe atıldığını görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada nişanın atıldığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments