Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine ok atıldığını görmek

Rüyada kendine ok atıldığını görmek

Rüyada kendine ok atıldığını görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada kendine ok atıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada kendine ok atıldığını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ok atıldığını görmek başarılı adımlar atılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işaret eder.

Rüyada beton atıldığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada cehenneme atılmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada silah atıldığını görmek modern insanlarla tanışılacağına, yeni malların alınacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yüzük atıldığını görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments