Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe atıldığını görmek

Rüyada ateşe atıldığını görmek

Rüyada ateşe atıldığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük bir işe kavuşacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşe atıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada birinin ateşe atıldığını görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşe atıldığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Rüyada üzerine toprak atıldığını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada birisine tokat atıldığını görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada birinin işten atıldığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, hem eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atılmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada hapse atılmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments