Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden atılmak

Rüyada köprüden atılmak

Rüyada köprüden atılmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden atılmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada köprüden atılmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada köprüden atıldığını görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek arkasından iyi konuşulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada top atıldığını görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehenneme atıldığını görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan atılmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments