Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ok atıldığını görmek

Rüyada ok atıldığını görmek

Rüyada ok atıldığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hastalıkların uzak duracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada ok atıldığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Rüyada kendine ok atıldığını görmek zenginliğinin süreceğine, rahat bir hayata adım atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ok atıldığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalettir.

Rüyada yüzük atıldığını görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine yılan atıldığını görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dertlerine çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada evine taş atıldığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, işlerinde çok başarılı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments