Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine tabir olunur.

Rüyada karnına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, muradın olacağına işaret eder.

Rüyada dikiş atılmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulur.

Rüyada dikiş atıldığını görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments