Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mücevher görmek

Rüyada kırmızı mücevher görmek

Rüyada kırmızı mücevher görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada kırmızı mücevher gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada kırmızı mücevher görmek işlerin sarpa saracağına, ticaretin açılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mücevher kolye görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil mücevher görmek hayallerine ulaşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde mücevher bulmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden mücevher toplamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada renkli mücevher görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada siyah mücevher görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, korkularının üzerine gideceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para ve mücevher görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments