Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak mücevher görmek

Rüyada parlak mücevher görmek

Rüyada parlak mücevher görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada parlak mücevher gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada parlak mücevher görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada mücevher taşı görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mücevher görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada altın mücevher görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulur.

Rüyada mücevher yüzük görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mücevher hediye almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet eder.

Rüyada siyah mücevher görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments