Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mücevher görmek

Rüyada yeşil mücevher görmek

Rüyada yeşil mücevher görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mücevher gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil mücevher görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mücevher ve altın görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli mücevher görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet eder.

Rüyada altın mücevherler görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada mücevher görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın mücevher görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve mücevher görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Rüyada mücevher satmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments