Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camsız pencere görmek

Rüyada camsız pencere görmek

Rüyada camsız pencere görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, mutluluk bulacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Rüyada camsız pencere gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırık görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam pencere görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere ve cam görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Rüyada pencere camı görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada pencere camı silmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Rüyada pencere camını silmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments