Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış pencere camı görmek

Rüyada kırılmış pencere camı görmek

Rüyada kırılmış pencere camı görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, moralin bozulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Rüyada pencere cam kırılması görmek parasını ve işini kaybedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada pencere kırıldığını görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada pencerenin kırılması görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments