Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camının kırıldığını görmek

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Rüyada pencere cam kırılması görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işinde uzmanlaşacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada pencerenin kırılması görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine inanılır.

Rüyada pencere kırılması görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet eder.

Rüyada pencere kırıldığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, insanları sakinleştireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments