Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camını kırık görmek

Rüyada pencere camını kırık görmek

Rüyada pencere camını kırık görmek anne babayla ters düşüleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, en büyük acılarının dineceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada pencere camını kırık gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kırık camlı pencere görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalettir.

Rüyada pencere camını kırık görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, bekar ise evleneceğine işarettir.

Rüyada camı kırık pencere görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırık pencere görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Rüyada büyük cam pencere görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada pencere camı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Rüyada camı olmayan pencere görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, harcama gücünün artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments