Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam pencere görmek

Rüyada cam pencere görmek

Rüyada cam pencere görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada cam pencere gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada cam pencere kırmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada pencere camı silmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada camsız pencere görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada camdan pencere görmek patron koltuğuna geçeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada pencere camı görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirli pencere camı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kariyer edineceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments