Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camı silmek

Rüyada pencere camı silmek

Rüyada pencere camı silmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada pencere camı silmek çok iyi şeylere, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Rüyada pencere camını silmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yenilenme yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere sildiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere silmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı pencere silmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada camları silmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde cam silmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments