Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camını silmek

Rüyada pencere camını silmek

Rüyada pencere camını silmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zor günlerin yaşanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi yönetmenin en parlak yollarını arayabilir, belli önerileri pratiğe dökebilirsiniz.

Rüyada pencere camını silmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada pencere camı silmek maddi olanaklarının artacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı pencere silmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere silmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere sildiğini görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada cam masa silmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada camları silmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments