Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camı görmek

Rüyada pencere camı görmek

Rüyada pencere camı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Rüyada pencere camı gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük cam pencere görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada camdan pencere görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada pencere cam görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek kurulu düzeninin olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere camı silmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık pencere görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments