Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere ve cam görmek

Rüyada pencere ve cam görmek

Rüyada pencere ve cam görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pencere ve cam gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada camı kırık pencere görmek huzursuzlukların sona ereceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada camsız pencere görmek sıhhat kazanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir şeyden zarar görmeye, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada pencere ve cam görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camlı pencere görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pencere camı görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan pencere görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments