Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher hediye almak

Rüyada mücevher hediye almak

Rüyada mücevher hediye almak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerini hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada mücevher hediye almak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada mücevher hediye almak işlerinin de rast gideceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada hediye mücevher almak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mücevher görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mücevher satmak insanları kıracağına ve üzeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş mücevher görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada beyaz mücevher görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Rüyada mücevher kolye görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada altın ve mücevher görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, problemlerinin çözüleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments