Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher görmek

Rüyada mücevher görmek

Rüyada mücevher görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mücevher gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada mücevher satmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Rüyada renkli mücevher görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ele geçen parada artış olacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hediye mücevher almak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde mücevher bulmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mücevher çaldığını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına inanılır.

Rüyada mücevher görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın mücevherler görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mücevher yüzük görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments