Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher dükkanı görmek

Rüyada mücevher dükkanı görmek

Rüyada mücevher dükkanı görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mücevher dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada mücevher dükkanı görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Rüyada mücevher satmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mücevher görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada para ve mücevher görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli mücevher görmek çok başarılı olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Rüyada siyah mücevher görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş mücevher görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments