Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camlara basmak

Rüyada camlara basmak

Rüyada camlara basmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada camlara basmak gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada camlara basmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zorluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam parçalarına basmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırığına basmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cama basmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin üzerine basmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments