Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üzerine basmak

Rüyada köpeğin üzerine basmak

Rüyada köpeğin üzerine basmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada köpeğin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek pisliğine basmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret eder.

Rüyada köpeğe basmak risk almaktan özenle kaçınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin üstüne basmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, onların güvenini sarsacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek bokuna basmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada köpek dışkısına basmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin üzerine basmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kalp kırmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada karınca basmak elinin darlık görmeyeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments