Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığına basmak

Rüyada cam kırığına basmak

Rüyada cam kırığına basmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Rüyada cam kırığına basmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya hayatınızda olumlu farklılıklara yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, pişman olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak güzel günler yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığına basmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada camlara basmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada cama basmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Rüyada evin camını kırık görmek en pahalı evlerde oturacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments